Onze activiteiten

Tutti Talent biedt een breed programma van educatieve, sportieve, culturele en creatieve activiteiten binnen de domeinen Kunst & Cultuur, Wetenschap & Techniek, Taal & Rekenen, Jij & De Wereld en Bewegen & Ontspannen.

Tutti Talent Kunst en Cultuur

Kunst & Cultuur

Op creatieve wijze samen aan de slag gaan. Bij de activiteiten van Kunst & Cultuur gaan de leerlingen op beeldende wijze met hun fantasie aan de slag en komen ze in aanraking met diverse culturele aspecten.

Wetenschap & Techniek

Ontdekken en ervaren staan centraal in de activiteiten van Wetenschap & techniek. De leerlingen werken met de nieuwste robots, zien wat chemie kan doen en leren de beginselen van natuurkunde.

Tutti Talent Wetenschap en Techniek
Tutti Talent Taal en Rekenen

Taal & Rekenen

Taal en rekenen voelen en ervaren. Dat is wat de leerlingen gaan doen bij de activiteiten Taal & Rekenen.
Lekker bewegen of met hun fantasie duiken in een verhaal.

Jij & De Wereld

Leren over jezelf en de wereld om je heen. In de Jij & De Wereld activiteiten gaan de leerlingen actief aan de slag om vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn in het dagelijks leven.

Tutti Talent Jij en De Wereld
Tutti Talent Bewegen en Ontspannen

Bewegen & Ontspannen

Plezier in spel, sport en ontspanning staat voorop bij de activiteiten van Bewegen & Ontspannen. Naast motorische aspecten is ook de ontwikkeling van sociale vaardigheden belangrijk. 

Maatwerk

Specifieke vragen over of wensen voor een activiteit? Wij staan klaar om mee te denken. Met onze kennis en ons brede netwerk kunnen wij altijd een activiteit op maat leveren, geheel passend bij jullie wensen.

Tutti Talent Maatwerk

“All of us are talented in our unique way. We just need to recognize our capacity and develop our talents to their full potential.”

Anonymous